Aanvragen inlognummer

Met het invullen van onderstaand formulier vraagt u een inlognummer aan dat u nodig heeft om mee te kunnen rijden met de Regio NO marathons. Uw aanvraag wordt beoordeeld door de baancontactpersoon van uw thuisbaan die u hieronder heeft opgegeven. Nadat uw aanvraag is goedgekeurd kunt u inloggen op onze website en u inschrijven voor de Marathon Regio NO competitie. Kies bij de eerste keer inloggen voor de optie "Inlognummer of wachtwoord vergeten" om een wachtwoord in te stellen.

Gegevens die verplicht ingevoerd moeten worden, zijn gemarkeerd met een asterisk (*). Het is afdoende om òf een vast òf een mobiel nummer op te geven. Merk op dat de KNSB-licentie en de transpondercode(s) weliswaar voor uw aanvraag van een inlognummer niet verplicht zijn, maar wel voor het inschrijven op de competitie.

Als u vragen heeft over (de voortgang van) uw aanvraag, stuur dan e-mail naar de wedstrijdsecretaris Eric van Dijk.

Controleert u alstublieft onderstaande gegevens goed. Met name het e-mailadres is belangrijk omdat u dat nodig heeft om uw wachtwoord in te stellen.

Voorletters: *A.F.Th.
Voornaam: *Adri
Tussenvoegsel(s):van der
Achternaam: *Heijden
Geslacht: *Man Vrouw
Geboortedatum: *15-09-1951
Straatnaam: *
Huisnummer: *
Huisnummer toevoeging:
Postcode: *1234 AA
Woonplaats: *
E-mail: *joopdenuyl@pvda.nl
Telefoon: *0123-456789
Mobiel: *06-12345678
Thuisbaan: *
KNSB-licentie:10212345
Transponder-1:XX-12345
Transponder-2:XX-12345
Sponsornaam:De Trouwe Supporter
Gewenste competitie: * NO-1  NO-2  NO-3  NO-4 
Gebruik beeldmateriaal: * Toestemming  Geen toestemming 

Wet op de privacy
Tijdens de marathonwedstrijden worden er door verschillende fotografen foto's van individuen of groepen gemaakt. Deze kunnen door de webmaster op de site worden geplaatst of anderszins op de website worden gebruikt. In het kader van de Wet op de Privacy vragen we je om toestemming voor het plaatsen van herkenbaar, beeldhoudend materiaal op onze site. Ga je hier niet mee akkoord dan kan je dit aangeven door je persoonlijke gegevens aan te passen.