Transponder informatie

Beste Rijders Regio NO

Graag vragen wij jullie aandacht voor een aantal zaken:
Iedereen die zich nog niet heeft aangemeld en/of betaald verzoeken wij dit zo snel mogelijk te doen, zodat beennummers op tijd kunnen worden verstuurd en programmaboekjes zo volledig mogelijk zijn.

Rijders die betaald hebben tot 27 september komen in het programma boekje. Rijders die na 27 september betalen komen in het programmaboekje vanaf december. Graag verzoek wij jullie om je gegevens te controleren in het systeem en alles wat ontbreekt aan te vullen of door te geven aan je baancontactpersoon. Zeker het wedstrijdnummer is erg belangrijk (hv…. Of GR…enz.)   !!Transponders!! Vanaf vorig jaar is de rijder zelf verantwoord voor de werking van zijn of haar transponder. Dit betekend dat je niet in de uitslag komt wanneer je bijvoorbeeld:

Vergeet je transponder opnieuw te activeren (oranje)
o Je nummer niet of fout in het online systeem staat
o Je batterij leeg is
o Je een vervangende transponder hebt die niet wordt doorgegeven

Transponders

Het is verplicht met een transponder te rijden. Deze is aan te schaffen via Mylaps, de Mylaps Prochip Flex (https://speedhiveshop.mylaps.com/active-sports.html).
De transponder is aan te schaffen met een abonnement voor een periode van 1, 2 of 5 jaar met verschillende prijzen per periode (staan op de site).

Rijders tekenen bij de tekenlijst ook voor de juistheid van hun transponder, controleer dit dus!!!

Voor vragen kun je terecht bij je baancontactpersoon

Met vriendelijke groet
Henk Hoogeveen
Wedstrijdsecretaris Regio NO