Flevobokaal 16-17

Emailbericht gericht aan alle master marathonschaatsers

Beste master marathonschaats(st)er,

Ook komend seizoen zal er op vijf dinsdagavonden weer een Flevobokaal-competitie voor masters op Flevonice worden georganiseerd. Er wordt wederom in vier categorieën gereden, waarbij nu alle M1-ers zijn samengevoegd: M1 (Regio NO/W/Z), M2/M3 40-54 jaar, M2/M3 55+ en Dames 40+. Er is dus voor iedereen een toepasselijke groep. De eerste wedstrijdavond is op dinsdag 6 december vanaf 18.00 uur.

De wedstrijden zijn iets ingekort waardoor er elke avond ook nog een andere categorie kan starten en het inschrijfgeld daardoor wat lager uitvalt (15,- per wedstrijd of 60,- voor alle vijf samen). Bij een eventuele afgelasting wordt het betreffende inschrijfgeld van die wedstrijd gerestitueerd.

Voor wat betreft de uitrusting gelden dezelfde verplichtingen als bij de regio- en baanwedstrijden, dus er is hiervoor geen extra aanschaf nodig.
Inschrijven kan alleen online tot 21.00 voor de wedstrijddag via de inschrijfkalender van de KNSB of rechtstreeks via www.masterskating.nl/flevobokaal/inschrijven. De inschrijving voor de eerste wedstrijd of de gehele competitie in 1 keer sluit dus op maandagavond 5 december 21.00 uur!

Let er even op dat voor inschrijving je transpondernummer goed staat geregistreerd in http://mijn.knsb.nl. Hier kun je eventueel ook zonodig eerst je (marathon)licentie verlengen.

Samen met KNSB-Marathon en STG Dronten hopen we uiteraard op een grote deelname.

Actuele info: www.masterskating.nl/flevobokaal

Met vriendelijke groet,
MasterSkatingNL