Regio competitie

01-06-20 Deze competitie vindt plaats op de ijsbanen Groningen, Heerenveen, Enschede, Leeuwarden en Deventer. En is opgezet voor alle schaatsers van 16 jaar en ouder met een marathon-oormerk (marathonlicentie). Er wordt gereden met een nieuwe indeling van de groepen. NO1, NO2, NO3, NOD . Deze indeling zal worden aangepast.

Inloggen voor rijders (sters)

10-08-17 Om in te loggen moet je gebruik maken van de brief die je hebt ontvangen. Login nr: 100........ Paswoord: ......... Heb je nog geen brief ontvangen of heb je nog vragen mail dan naar het wedstrijd secretariaat Eric van Dijk.

Reglementen

03-09-2019. Naar aanleiding van de vergadering SR NO wordt er voor het reglement voor de regiowedstrijden verwezen naar het algemeen reglement van de KNSB.

Wet op de privacy

25-10-18 Tijdens de marathonwedstrijden worden er door verschillende fotografen foto’s van individuen of groepen gemaakt. Deze kunnen door de webmaster op de site worden geplaatst of worden gebruikt in de website. In het kader van de wet op de privacy vragen we je bij de inschrijving om toestemming voor het plaatsen van beeld houdend materiaal op onze site, ga je hier niet mee akkoord dan kan je dit aangeven bij de inschrijving.

Nieuwe sponsoren beennummers

08-10-19 Forte Sportswear en T. Bouw Auto's zijn ook de komende jaren de sponsoren voor de beennummers van de regio marathonrijders.
Voor een afbeelding en de juiste maten van de nummers en de maten per categorie ga naar de pagina actueel/beennummers.