Flevobokaal 19-20

Beste master marathonschaatser,

Ook komend seizoen zal er op Flevonice een mastercompetitie om de Flevobokaal worden verreden. De cyclus bestaat weer uit 5 wedstrijden die worden gehouden op de dinsdagavonden 3, 10 en 17 december en 7 en 14 januari. Vanwege de wat teruglopende deelnemersaantallen is het aantal wedstrijden per avond teruggebracht van drie naar twee klassen op alleen leeftijd: 40+ en 55+.  Beide klassen rijden 14 rondes (35 km) om 18.00  en 19. 25 uur. Daarnaast zal er om 20.45 uur nog een landelijke seniorencategorie van start gaan (B, C of D).

Ondanks de stijgende kosten kon door deze samenvoeging het inschrijfgeld worden verlaagd tot 12,50 per wedstrijd of 50,- voor alle vijf samen. Inschrijven kan alleen online tot 21:00 uur voor de wedstrijddag via inschrijven.schaatsen.nl.

Ook nu mogen alle deelnemers doorrijden totdat de winnaar is gefinisht. Hierna finisht iedereen en wordt geklasseerd op gereden rondes en tijd. De eerste 40 van het klassement 40+ plaatsen zich rechtstreeks voor een eventueel dan te houden NK Natuurijs (als aanvulling op de selectie via de drie regio’s Noordoost, West en Zuid).

Meer en actuele info: www.masterskating.nl/flevobokaal

Naast de Flevobokaal zal op vrijdagmiddag 7 februari  op Flevonice wederom het Open Nederlands Marathonkampioenschap  (42km) voor masters plaatsvinden in de leeftijdsklassen 40+, 50+ en 60+ (m/v).

We hopen uiteraard op een grote deelname.

Met vriendelijke groet,
Jan Zwanenburg
MasterSkating.NL,
mede namens  KNSB Sectie Marathon en STG Dronten
Facebook.com/groups/masterskating

Ps. je ontvangt deze mail omdat je bij de KNSB staat geregistreerd als (recent) licentiehouder marathon masters. Wil je dergelijke mails niet meer van ons ontvangen laat dat dan svp even weten via een reply.